Information med anledning av Covid-19


Vår verksamhet har öppet som vanligt.Vi agerar utifrån Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsens rekommendationer samt andra svenska myndigheter och experter som håller oss informerade om läget gällande COVID-19.
Vi på Sandaholms Camping vill på alla sätt och vis minimera risken för ev. spridning av COVID-19. Vi vill att ditt besök på Sandaholm skall kännas så säkert och tryggt som möjligt.Camping & stuggäst– Som hemma fast borta
>Du som gäst hos oss på Sandaholms camping kommer i huvudsak i egen husvagn, husbil eller hyr stuga. Vi tänker att du som kommer med eget boende till 100% kan kontrollera din närmiljö och där med känna dig lika trygg hos oss som hemma.
Våra april-maj månader är alltid mycket lugna månader, så du kommer inte på en mycket upptaget område. Däremot kommer du just uppleva underbar natur, frisk luft och utrymme runt dig. Och det är just det vi behöver just nu för bygga upp lite personligt skyddsämne.
Njut av solnedgången, vandra direkt från campingen in i skogen. Besinna, njuta och andas djup in och ut......vi fortfarande kan och får göra det!

>Du som hyr en stuga har också en helt avgränsad yta med altan och mycket luft runt dig. När det gäller din stuga-vistelse; vi tar emot dig i en välstädad och ordentligt desinfekterad stuga och när du är inne kan du följa den föreskrivna hygienregler och har du själv ansvar att hålla rent. Som du skulle göra hemma också!
OBS: p.g.a. COVID-19 kommer inte längre finnas ett fritt val och tar vi hand om slutstädningen.

Servicehus – extrainsatta städrutiner
Våra servicehus med duschar och toaletter kommer stärkas upp med extra insatt städning. Vi ber alla våra gäster att vara ytterst noggranna med att tvätta händer med tvål och vatten vid besöket i servicehusen. Det finns gott om handtvål i alla våra lokaler. Information om föreskrifter som gäller finns vid servicehus.

Restaurang
Restaurangen är öppet och vi följer föreskrifter angaende COVID-19.
Kolla för våra öppetider under 'Restaurangen / Öppetider'

Avbokningar/Ombokningar
Tills vidare gäller ordinarie avbokningsregler. Skulle de komma nya rekommendationer från svenska myndigheter som påverkar inbokade resor kommer vi att informera om det. Om du har blivit sjuk kan du som vanligt avboka om du köpt avbokningsskydd samt har ett giltigt sjukintyg. Om du vill boka om din vistelse p.g.a. COVID-19 till ett annat datum så löser vi det.

Varmt välkommen till oss på Sandaholm!