Allmän information

Sandaholm Restaurang & Camping ligger i det vackra Värmland i närheten av samhällat Årjäng. Det ligger lättillgängligt vid E18 inte långt från norska gränsen. Sandaholm har varit en järnvägsstation och ligger vid en sjö, som heter Järnsjön. Det är en lugn plats med goda möjligheter för aktiviteter som bad, paddling, vandring, fiske, golf m.m. i närområdet. Sandaholm är den perfekta utgångspunkten för alla dina favoritaktiviteter.

Anläggningen ligger inte långt från Dalslands Kanal och Glaskogens naturreservat. Dalslands Kanal är en 245 km. lång vattenled där du mestadels färdas på trolska sjöar och andra naturliga vattendrag. I området finns ett väl utbyggt servicesystem för kanotister. I Glaskogens Naturrestervat kan man välja att vandra längs någon av de totalt 300 km. långa vandringslederna, allt från en kort tur upp till veckoturer. Kanotlederna i Glaskogens Naturreservat är en upplevelse, det finns allt från kortare rundturer för några timmar till lite längre turer med övernattning. Den vackra naturen och de rena sjöarna är ett imponerande inslag under varje tur.

Anläggningen erbjuder olika boendealternativ. På campingen är du välkommen med din egen husvagn, husbil eller tält. Husbilar kan även använda vår specialbyggda husbil ställplatser utanför campingen. Dessutom kan ni hyra stugor.

Campingen har Holländska ägare. Campingen är en idealisk bas för familjer med små barn och aktiva över 50.

På vår camping behöver du campingkortet Camping Key Europe.